Voor een theoriecursus Amsterdam moet je bij AtlasTheorie zijn

Een goede voorbereiding is het halve werk, wordt vaak gezegd. Als dat ergens voor geldt, dan is dat wel voor het theorie examen. Hoe frustrerend is het om steeds maar weer te zakken voor het examen, wat al zo kostbaar is. Helemaal wanneer de rijlessen ontzettend goed gaan, is het erg vervelend wanneer je de theorie maar niet onder de knie krijgt. AtlasTheorie biedt met de theoriecursus Amsterdam de helpende hand.

Onze ervaring zetten we graag in

De theoriecursus Amsterdam wordt gegeven door ervaren rij instructeurs. Wij kunnen dan ook op alle vragen vanuit de praktijk bekeken, antwoord geven. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze kennis altijd actueel is, volledig volgens de richtlijnen van het CBR. Omdat we niet alleen voor de vereiste kennis voor het examen willen gaan en je willen voorbereiden op veilige kilometers in de toekomst, blikken we ook op de lange termijn. Laagdrempeligheid staat bij ons voorop en daarom is onze cursus voor iedereen geschikt, ook als je faalangst hebt of de Nederlandse taal niet goed beheerst.

Hoe ziet de dag er uit?

We beginnen vroeg op de dag om 7 uur wanneer iedereen nog scherp is. We starten met de basiskennis en vervolgen onze weg naar gevaarherkenning en het oefenen van de examenvragen. Om iedereen goed bij de les te kunnen houden, zullen we regelmatig pauze inlassen waarbij wij zorgen voor hapjes en drankjes. Om 14:00 uur gaan we op weg naar het CBR om de dag met het examen af te sluiten. Ons doel is om jou vol zelfvertrouwen aan het examen te laten deelnemen, dan is onze missie geslaagd.

Aanmelden voor onze theoriecursus Amsterdam

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld, maar wil je graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen. Je kunt ons bellen en mailen voor informatie. Wil je je aanmelden, dan gaat dat heel eenvoudig via de website waar je direct een datum kunt kiezen die jou het beste uitkomt. We hopen je snel te kunnen verwelkomen op onze theoriecursus Amsterdam.

Powered by: Uptimizers