Over ons

Atlastheorie is al ruim 20 jaar een begrip op het gebied van rijvaardigheidsbewijzen. Het team van Atlas Theorie geeft jou garantie dat je op een snelle en verantwoorde manier slaagt voor jouw theorie-examen en klaargestoomd wordt voor het praktijk examen.

Onze missie

De docenten van Atlas Theorie zijn zelf ervaren rij-instructeurs en weten waar leerlingen in het verkeer allemaal mee te maken krijgen. Daardoor geven ze een uitstekende voorbereiding op het theorie-examen.

Veel rijscholen sturen hun leerlingen speciaal naar ons toe voor het volgen van de theoriecursus. Zo zijn ze er van verzekerd dat hun leerlingen op tijd hun theorie-examen halen en klaar zijn voor het praktijk examen.

De cursus die Atlastheorie aanbiedt is geschikt voor iedereen. Van leerlingen met faalangst tot leerlingen die de Nederlands taal niet machtig zijn. Voor ieder wat wils! Onze cursus legt de focus op het werkelijk opdoen van kennis met als gevolg succes op lange termijn. Uiteindelijk moet je de theorie zelfstandig op de weg kunnen toepassen. Wij willen niet alleen geslaagde leerlingen, maar ook dat er veilige kilometers gemaakt worden. Het theorie-examen wordt afgelegd bij het CBR en onze theoriecursus is dan ook gebaseerd op alle ins en outs van het CBR. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

Waarom Atlas theorie?

Meer dan 20 jaar ervaring

20+ Jaar ervaring Atlastheorie is al ruim 20 jaar een begrip op het gebied van rijvaardigheidsbewijzen.

Professioneel

Onze inspirerende docenten weten als geen ander hoe wij de theoriestof kunnen overbrengen. Op deze manier word jij als leerling optimaal voorbereid voor het CBR theorie examen. Je weet zeker dat je kunt vertrouwen op onze expertise.

Heel flexibel

De cursus die Atlastheorie aanbiedt is geschikt voor iedereen, je kan kiezen uit klassikaal, online of privé les als je geen zin hebt in standaardtrainingen en zelf wilt bepalen wat en hoe je leert.

De cijfers spreken voor zich...

48000

Geslaagde studenten

20

Jaar ervaring

10

Deskundige docenten

95%

Beveelt ons aan

Ben je er klaar voor? Start nu!

Wij staan klaar voor jou om je zo snel mogelijk klaar te stomen voor je CBR theorie examen. Kies de leermethode die bij je past en start direct met theorie leren: