Faq

Zoek in onze veelgestelde vragen naar antwoorden op al jouw vragen.

Online theorie cursus

Het grootste voordeel van onze online theorie cursus is dat je deze kunt volgen vanuit je eigen huis. Jij hoeft niet een hele dag in een klaslokaal te zitten. Je leert gemakkelijk op je eigen pc, laptop en tablet, waar je ook bent (thuis, op school, in de trein of waar dan ook). Daarnaast is een online theorie cursus ook bijzonder voordelig en daarom een uitstekende keuze.
Je kunt binnen een week starten. Zodra jij het pakket hebt gekozen dat bij jou past, wordt je ingedeeld bij de eerstvolgende online cursus. Zo weet je zeker dat je echt op je gemak de theorie kunt leren.
Dat hangt er vanaf voor welk pakket je kiest. Op deze pagina kun je kiezen uit drie verschillende pakketten. Bij elk pakket staat wat er inbegrepen is en welke kosten eraan verbonden zijn. Maak je keuze welk pakket om theorie te leren en oefenen het beste bij jou past.
Je krijgt binnen een werkdag de inloggegevens van jouw account en je startdatum. Zo weet je zeker dat je klaar bent om te starten met je online theorie cursus.
Je krijgt binnen een werkdag de inloggegevens van jouw account en je startdatum. Zo weet je zeker dat je klaar bent om te starten met je online theorie cursus.

Klassikale theorie cursus

Het grootste voordeel van onze klassikale theorie cursus is onze uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben een unieke leermethode ontwikkeld waarbij de kosten worden verdeeld over alle leerlingen die meedoen aan onze klassikale theorie cursus. Zo ben je verzekerd van de beste lessen tegen de laagste prijs om je voor te bereiden op theorie examens.
Elke week geven wij meerdere klassikale lessen maar de vraag van leerlingen is groot. Daarom kan er soms, afhankelijk van de periode, een wachtlijst zijn. Wij garanderen echter dat je binnen een maand na inschrijving wordt ingedeeld.
Dat hangt ervan af voor welk pakket je kiest. Op deze pagina kun je kiezen uit drie verschillende pakketten. Bij elk pakket staat wat er inbegrepen is en welke kosten eraan verbonden zijn. Maak je keuze welk pakket het beste bij jou past.
Al onze cursussen beginnen rond 08:00 tot 14:00 uur. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes.
De theoriecursus wordt gegeven in het kantoor van Atlastheorie dat zich bevindt aan .Atony moddermansstaraat 25 1063 lm Amsterdam. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en op loopafstand naar het CBR.
Voor jou zal dit een goede keuze zijn. Een dagcursus bij ons is examengericht en wij zorgen ervoor dat we alle examenonderdelen behandelen. Zo ben jij in een dag goed voorbereid om het theorie examen te halen.
Ja zeker, omdat jij je theorie bij ons hebt gehaald. Staan er leuke aanbiedingen/pakketten. Wij werken met meerdere kwaliteitsrijscholen samen waardoor we geen wachttijden kennen en snel je rijbewijs haalt.
Als het CBR-examen voor jou gereserveerd is en is bevestigd. Is het wijzigen en annuleren niet meer mogelijk. Bij het CBR is niet meer mogelijk om te wijzigen en annuleren.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst. Wij adviseren jou om een privé lessen te nemen om de spanning van de klassikale cursus te vermijden. theorie-examen met extra tijd aanvragen helpt ook vaak om te slagen voor je theorie-examen bij faalangst en dyslectici.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden en de examen geld wordt ook niet vergoed.
Dat is mogelijk, onze cursussen zijn los van de theorie-examens. Je kan je gerust aanmelden voor onze cursus.
Het is aan te raden om de cursus vaker te volgen om de slagingskans te vergroten en helpt daar ook mee met je praktijk lessen. Daar zijn er kosten aangebonden.
Bij atlastheorie worden de theorie cursussen in verschillende talen gegeven. Nederlands, Engels, Turk en Arabisch.
Nee, wij reserveren geen individuele examens. Dit kan je zelf via Mijn.CBR.nl reserveren of je kan het via je eigen rijschool aanvragen.
Het CBR Theorie examen is 1,5 jaar geldig.
Nee dat kan helaas niet, voor de bromfiets examen moet u AM theorie halen. Heb je al een autorijbewijs B of motorrijbewijs A, dan is de bromfietscategorie AM automatisch bijgeschreven op je rijbewijs. Het theorie- en praktijkexamen AM geldt alleen voor iedereen die het bromfietsrijbewijs AM wil halen en nog geen autorijbewijs of motorrijbewijs heeft.
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theorie certificaat 1,5 jaar (18 maanden) geldig.
Bij ons hoef je niet van tevoren een heel boek door te nemen of uitgebreid te leren, omdat wij alle stof op de cursusdag zelf zullen behandelen. Daarbij wordt de lesstof op een duidelijke en effectieve manier uitgelegd door ervaren leraar en met veel herhaling de stof beter te begrijpen.
Het is mogelijk om contant te betalen voor de cursus. Na je aanmelding vragen wij u wel om een aanbetaling voor het CBR examen te voldoen. Wij kunnen hierna het CBR examen reserveren voor u. Het restant kunt u contant bij aanvang van de cursus betalen.
Om een examen voor je te reserveren, moet je onze rijschool machtigen. Hieronder zie je in stappen hoe je dat kan doen via mijn.cbr.nl. Heb je geen Digid dan moet je dat zo snel mogelijk aanvragen (https://digid.nl/aanvragen) anders kunnen we geen examen voor je reserveren.
  1. Mijn.cbr.nl
  2. Rijschool machtigen (voor de autotheorie)
  3. Rijschool nummer invoeren 1304x8
  4. Jouw gegevens invoeren
  5. Machtigen
Na afloop van het examen krijg je meteen de uitslag. Binnen 24 uur ontvang je ook een mail van het CBR met de uitslag erop. Ben je geslaagd dan is je theorie 1,5 jaar geldig.
Wij plaatsen geen data’s omdat wij die data’s simpelweg niet hebben, we zijn daarin zeer afhankelijk van het CBR. Het CBR geeft op dit moment vanwege de huidige omstandigheden, weinig examens vrij. Wij weten dat sommige bedrijven dat wel doen, maar dat vinden wij een misleiding voor de cursisten. Wil jij bij ons zo snel mogelijk jouw theorie halen? Meld je dan snel aan voor onze spoed cursussen, via ons website. https://atlastheorie.nl binnen 5 weken kun je de cursus volgen en het CBR-examen afleggen.
Dit verschilt per categorie. Bij de auto geldt dat je 65 vragen krijgt. Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed beantwoorden.
Het theorie examen voor zowel de motor als de bromfiets bestaat uit 50 vragen, hiervan moet je 44 of meer vragen goed beantwoorden.

Privé theorie leren

Het grootste voordeel van privé theorie leren is dat je precies leert op de manier die bij jou past zodat je geen tijd verdoet met zaken leren die je al weet. En heb je problemen met een bepaald onderdeel, dan kun je daar met jouw leraar extra aandacht aan besteden. Op deze manier leer je zo effectief en efficiënt mogelijk voor je theorie examen.
Je kunt zo snel mogelijk starten, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze theorie leraren. Het hangt er ook vanaf of je elke week een uurtje les wilt of een hele dag ondergedompeld wilt worden. Wanneer je het pakket kiest dat bij je past, wordt jij zo snel mogelijk ingepland. Op deze manier word je zeer gericht klaargestoomd voor je CBR theorie examen.
Dat hangt er vanaf voor welk pakket je kiest en hoeveel uur ondersteuning je nodig hebt. Op deze pagina kun je kiezen uit drie verschillende pakketten en bij elk pakket staat wat er inbegrepen is en welke kosten eraan verbonden zijn. Maak je keuze welk pakket om de theorie te leren en oefenen het beste bij jou past.
Je krijgt binnen een werkdag de naam van jouw leraar en datum waarop je kunt starten. Afhankelijk van je wensen en de beschikbaarheid van de leraar, leer je een uur per week of een dag(deel) fulltime.

Theorie oefenen

De grootste voordelen van theorie oefenen met onze theorie module zijn de zeer lage prijs en de uiterst effectieve leermethode. Door voortdurend te oefenen met echte vragen leer je vanzelf de theorie zonder tijd te verdoen aan saaie theoriestof leren. Je kunt bovendien de theorie leren in je eigen tempo, waar je ook bent.
Je kunt direct starten. Zodra jij het pakket hebt gekozen dat bij jou past, heb je toegang tot de oefenvragen. Je blijft bovendien maar liefst een jaar toegang houden tot je account. Zo weet je zeker dat je echt op je gemak de theorie kunt oefenen. Mocht je onverhoopt zakken voor je examen, dan houd je gewoon toegang tot de online cursus om nog een beetje extra theorie te oefenen.
Dat hangt er vanaf voor welk pakket je kiest. Op deze pagina kun je kiezen uit drie verschillende pakketten voor theorie examens oefenen. Bij elk pakket staat wat er inbegrepen is en welke kosten eraan verbonden zijn. Maak je keuze welk pakket het beste bij jou past.