Afrekenen

Betaaal snel en veilig met iDEAL. Vergeet niet om goed jouw e-mailadres en telefoonnummer te controleren.

Winkelwagen 1

  • Klassikaal
    Pakket 3
    €180.0
  • Promotiecode
    -€null
  • Totaal (EUR) €180.0

Gegevens


Locatie & optiesBank gegevens


Door verder te gaan, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Meest gestelde vragen

Kan ik ook contant betalen?

Het is mogelijk om contant te betalen voor de cursus. Na je aanmelding vragen wij u wel om een aanbetaling voor het CBR examen te voldoen. Wij kunnen hierna het CBR examen reserveren voor u. Het restant kunt u contant bij aanvang van de cursus betalen.

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Je krijgt binnen een werkdag de inloggegevens van jouw account en je startdatum. Zo weet je zeker dat je klaar bent om te starten met je online theorie cursus.

Wat kost theorie oefenen bij jullie?

Dat hangt er vanaf voor welk pakket je kiest. Op deze pagina kun je kiezen uit drie verschillende pakketten voor theorie examens oefenen. Bij elk pakket staat wat er inbegrepen is en welke kosten eraan verbonden zijn. Maak je keuze welk pakket het beste bij jou past.

Wat kost privé theorie leren?

Dat hangt er vanaf voor welk pakket je kiest en hoeveel uur ondersteuning je nodig hebt. Op deze pagina kun je kiezen uit drie verschillende pakketten en bij elk pakket staat wat er inbegrepen is en welke kosten eraan verbonden zijn. Maak je keuze welk pakket om de theorie te leren en oefenen het beste bij jou past.

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Je krijgt binnen een werkdag de naam van jouw leraar en datum waarop je kunt starten. Afhankelijk van je wensen en de beschikbaarheid van de leraar, leer je een uur per week of een dag(deel) fulltime.