Over ons

Professionaliteit
Bij AtlasTheorie ga je altijd op pad met een dezelfde instructeur. Wij voldoen aan de hoogste en meest actuele opleidingseisen. Wij volgen aandachtig         de ontwikkelingen binnen onze branche. Wij zijn dus altijd goed geïnformeerd over de nieuwe veranderingen.

Auto Theorie
Wij hebben naast goede en leerzame praktijklessen ook een succesvolle methode ontwikkeld voor de auto-theorie. Hierbij geven we je uitgebreid begeleiding tijdens het leerproces waardoor je binnen één dag je theorie kunt halen. Cursisten slagen dankzij ons succesvolle lesmethode. Dit alles doen we om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk goed opgeleid wordt en met veel zelfvertrouwen de weg op kunt.

 

 Al 15 jaar ervaring in theoriecursussen!

Wij hebben al 15 jaar ervaring met rijlessen en theoriecursussen. Wij weten dus precies wat wij je moeten leren om te laten slagen!

Slagingsgarantie

Wij gaan er vanuit dat onze cursisten allemaal slagen, mocht het op een of andere manier niet lukken dan bieden wij onze cursisten een gratis cursus aan (De herkansing dient wel binnen 30 dagen van het laatste examen plaatsvinden ).

 

 

Theorie-examen bij het CBR

Slagingsgarantie

Gecertificeerde docenten

Cursus voldoet aan CBR-eis (2017)

10 min loopafstand van het CBR-kantoor

Betrouwbaarheid
Bij AtlasTheorie kunt u, in overleg met uw instructeur, zelf uw ideale datum en tijdstip van afrijden bepalen. Wij zijn aangesloten op de geautomatiseerde examenagenda van het CBR, Top-Online. Samen met de instructeur bepaal je  wanneer het praktijkexamen wordt afgelegd. Wij laten cursisten nooit onnodige lesuren maken als dat niet nodig is. Door onze ervaring weten wij wanneer cursisten klaar zijn om succesvol te presteren tijdens het praktijkexamen.

Service
Bij AtlasTheorie vinden we kwaliteit en persoonlijk aandacht ontzettend belangrijk. Wij houden van goed lesmateriaal, heldere afspraken, duidelijke taal en een enthousiaste, persoonlijke aanpak. Een goede service is voor ons vanzelfsprekend.

Flexibel
Veel is mogelijk. Maak je wensen ten aanzien van je opleiding dus altijd bespreekbaar. Wil je flexibele lestijden met veel lesuren in de avond of in het weekeinde? Of heb je behoefte aan een verkorte spoedopleiding? Onze instructeurs staan altijd open voor overleg.

Meertalig
Onze cursussen kunnen in meerdere talen worden gegeven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Engels, Arabisch en Berbers…

Powered by: Uptimizers

× Chat via whatsapp met ons