Jouw rijbewijs binnen 10 dagen halen
-Hoge slagingspercentage -Direct starten met je rijlessen -Betaling in termijnen mogelijk
Auto Theorie in 1 dag! Van €199 nu voor slechts €125,-
Profiteer nu van deze super aanbieding van 199,- voor 125,-
Alle prijzen zijn inclusief (Cursus + Examen + Hapjes en drankjes)
Schrijf je nu in!

Over Atlastheorie

De zorg van vele rijschoolleerlingen: het theorie-examen. Wat kun je verwachten? Hoeveel vragen worden er gesteld? Wat als ik mijn theorie-examen niet haal? Wacht, je theorie-examen niet halen? Dat is bij AtlasTheorie wel de laatste zorg. AtlasTheorie is al jarenlang een begrip in de Amsterdamse rijschoolwereld. Vele rijscholen raden hun leerlingen AtlaTheorie aan wegens onze succesvolle theoriecursussen.

Wat maakt onze theoriecursussen dan zo uniek?

Wij garanderen dat leerlingen op tijd hun theorie-examen halen en klaar zijn voor het praktijkexamen. De docenten zijn ervaren rijinstructeurs en geven excellente voorbereidingen op het theorie-examen. De cursus die AtlasTheorie aanbiedt is geschikt voor alle soorten leerlingen. Van leerlingen met faalangst tot leerlingen die het Nederlands niet machtig zijn. Voor ieder wat wils! Onze cursussen leggen de focus op het werkelijk opdoen van kennis en blikken daarmee op de lange termijn. Uiteindelijk moet je de kennis ook zelfstandig op de weg kunnen toepassen. Wij willen niet alleen geslaagde leerlingen, maar ook veilige kilometers. Het theorie-examen wordt afgelegd bij het CBR en de cursus is dan ook gebaseerd op de laatste trends bij het CBR. Met de leerlingen wordt volop geoefend met originele examens. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

Dagindeling theorie-cursus

Om de dag volop te benutten beginnen we om 07:00 in de ochtend. De cursus begint met de voorrangsregels en de basis van het CBR theorie-examen. Na de theorie is het tijd om de grijze massa aan het werk te zetten en gaan we oefenen met examengerichte vragen. De cursus wordt afgesloten met gevaarherkenning.

Om de concentratie van leerlingen niet te verliezen worden er voldoende pauzes gehouden. Niet geheel onnodig om mee te delen: er worden hapjes en drankjes aangeboden. Wat houd je nu nog tegen?

Om 14:00 wordt de cursus beëindigd en zal het examen op het CBR-kantoor worden afgelegd dat slechts op 10 minuten loopafstand ligt.

 

AtlasTheorie zorgt er voor dat jij vol zelfvertrouwen deelneemt aan het theorie-examen 🙂Aanmelden voor theorie cursus

De aanmelding voor de theoriecursus geschiedt via de website. Je kunt je in drie eenvoudig stappen makkelijk en veilig aanmelden voor een cursus die bij jou past.

Stap 1: Kies een datum
Stap2: Vul de aanmeldingsformulier in
Stap3: Betaal veilig via iDEAL

Na de betaling ontvang je binnen 24 een bevestiging van jouw aanbetaling van €50,- en als bijlage een bestand met belangrijke informatie die je kunt doornemen ter voorbereiding op de cursus.
Het resterende bedrag kun je op de cursusdag voldoen.

De herkansing:

Ondanks onze professionele lessen en prachtige programma lukt het sommige cursisten niet om – in 1 keer – te slagen, deze cursisten kunnen bij ons Gratis de cursus weer volgen (maximaal  2 keer gratis,  binnen 30 dagen van het laatste examen)

Belangrijke gegevens Verkeersschool Atlas:

Antony Moddermanstraat 25
1063 LM Amsterdam
Tel: 020-789 59 28
Mob: 06 819 404 23

Info@atlastheorie.nl
www.atlastheorie.nl/atlas
www.facebook.com/AtlasRijschool/
www.instagram.com/atlastheorie.nl/atlas/

Bank rekeningnummer:

T.n.v  Verkeersschool Atlas
NL41 INGB 0006 1343 38

Theorie-examen bij het CBR

Slagingsgarantie

Gecertificeerde docenten

Cursus voldoet aan CBR-eisen, Alle prijzen zijn inclusief (cursus + examen + hapjes...)

10 min loopafstand van het CBR-GebouwAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Theoriecursus

€100


Zonder CBR examen  

Inclusief oefenvragen

Slagingsgarantie

Inclusief hapjes & drankjes 

Profissionele begeleiding 

Binnen 1 dag je theorie

Unieke lesmethode

Theoriecursus

€125


inclusief  CBR examen 

Inclusief oefenvragen

Slagingsgarantie

Inclusief hapjes drankjes

Profissionele begeleiding 

Binnen 1 dag je theorie

Unieke lesmethode

Theorie Examen

€50


Gratis annuleren

Gratis verzetten

Geen DigiD

Binnen 1 week examen 

Veilig betalen

Auto, Bromfiets en Motor

Makkelijk online reserveren

Reviews

Monica Meckaiel

Super handig! Cursus gevolgd van 7:00-14:00 , meneer Atlas legt alles perfect uit en zorgt ervoor dat het in je hoofd gestampt wordt! Je gaat snel en efficiënt door de stof heen en krijgt de gelegenheid om vragen te stellen. Orde wordt heel goed gehouden. Top! Ook gelijk geslaagd! AANRADER!!!

David Tol

Dankzij Atlastheorie in 1 keer geslaagd voor mijn theorie!
Goed, leerzaam en professioneel. Praktijk gericht. Kennis van en goed voorbereiden op, wat de student te wachten staat. Goede opbouw in de lessen. Pauzes, Croissantjes en koffie/thee.
Zeker te adviseren!

Stephane Eliano

Fantastisch! In 1 keer geslaagd. Bedankt AtlasTheorie jullie zijn echt een aanrader. Bedankt voor de cursus, lekker ontbijt en nog veel meer! Iedereen die dit leest gewoon doen!

Ekhlasse Akdi

Dankzij atlas gister in 1 keer geslaagd voor mijn theorie! Raad deze cursus echt iedereen aan. De uitleg is zeer duidelijk,goed te volgen en met de handige ezelsbruggetjes is alles nog beter te onthouden. Kortom superblij met het resultaat.
Owh ja en de croissants verdienen ook 5 sterren bedankt Atlastheorie

Powered by: Uptimizers

× Chat via whatsapp met ons